eitaly trgovina gusti d’ italia – okusi italije

Za vse ki obožujejo vrhunsko gurmansko izbrano kvaliteto dovršenih doživetij Italijanskih okusov.
Za zahtevne gurmane nova spletna trgovina, ki ponuja le posebej izbrane
najboljše in najkvalitetnejše okuse Italije.

Creativity, commitment, and curiosity.

Ustvarjalnost, radovednost, predanost

https://www.youtube.com/watch?v=8BNuwsOHWro
eitaly trgovina

Obljubljamo, da bomo vedno ostali ustvarjalni, radovedni in predani.

eitaly
Misija

eitaly trgovina Ljubljana
Mortadella mora mora bologna eitaly trgovina
eitaly trgovina izbrani okusi italije

www.eitaly.si

Selekcija sirev družinske sirarne Romagna Terre, pecorino, caprozzo, bufala, lamucca- 100% ovčji siri, kozji siri, bivolji siri, ki so brez laktoze ter kravji siri. Vsi siri z nagradami na najpomembnejših tekmovanjih.

Parmigiano rdečih krav je zelo dobro prebavljiv, saj ne vsebuje laktoze in je bogat s hranilnimi snovmi. Zato je odlično živilo za majhne otroke, ljudi, ki ne prenašajo laktoze, in športnike. Prav tako je Parmigiano Reggiano DOP pri starosti 40 mesecev in več tudi zelo dobro prebavljiv, prav tako ne vsebuje laktoze in je bogat s hranilnimi snovmi in je primeren za ljudi, ki ne prenašajo laktoze.

Parmigiano! Trije dobavitelji, trije “kralji” med proizvajalci Parmigiana. Njihovi siri govorijo zase, vsi so nagrajenci na vseh pomembnih ocenjevalnih sejmih v Italiji in drugod po Evropi. Preizkusite jih in se sami prepričajte. V prodaji je izbrana selekcija sirev starih od 40 do 60 mesecev.

Tuna iz ulova družinskega podjetja Vicente Marino Comarcon s.r.l. iz Genove. Njihova prednost je v kakovosti, ki jo nikoli ne pozabiš. Tuna, Losos, Brancin v olivnem olju.

Amaretti tradicionalni piškoti iz Siene. Slastni in ročno narejeni iz izbranih surovin iz Italije. Verjamem, da jih tudi v Sloveniji zelo dobro poznate.

Mortadella Bologna družine Scarpini ArtiginalQualitu je narejena iz mesa živali iz uzoja v Italiji pod strogim nadzorom in kakovostjo. ROčno izdelane mortadele podjetja ArtigianQuality niste mogli zgrešiti ob obisku Bologne.

Bio moka in testenine Mulino Marino je zgodba zase. Družina, ki se drži izkušenj iz preteklosti in jih prenaša v prihodnost. Žita meljejo v mlinih z naravnimi kamni ročno izdelanimi za njih. To se pozna v kakovosti. Kruh, Peciva so iz njihove moke to kar je bilo nekoč. Mulino Marino je najstarejši mlin v Langheju in opravlja mletje žit z naravnim kamnom. Na ta način so mlini za moko Mulino Marino najboljši in najbolj pristni v Piemontu.

Fontanella 1957 izdeluje paradižnike s posebnim občutkom za kakovost.

Strast, izkušnje in raziskave so temeljne vrednote blagovne znamke.

Že od leta 1957 gojijo sanje, ki jih ohranjajo in ponujajo na mizo.

Izbirajo polja, s katerih pridobivajo paradižnike najboljše kakovosti, jih obdelujejo tako, kot so to počeli stari starši, in uporabljajo najboljše tehnologije, ki ohranjajo vonj, dotik, srce.

Vsaka pločevinka paradižnika je skrinja z zakladom, ki hrani vonjave svoje dežele, zgodbo vetra, čarobnost vode in objem sonca

Ponosni smo na to, da imamo najboljšo ponudbo izbranih družinskih podjetij, ki jim je kakovost na prvem mestu .