Vaša košarica je trenutno prazna!
GENTILE TESTENINE ARTIČOKE V OLIVNEM OLJU PEČENE ARTIČOKE V OLIVNEM OLJU TESTENINE LINGUINI TESTENINE PASTA DI GRAGNANO IZJEMNE TESTENINE GENTILE OBRAT OKOLJE, v katerem je bila ustanovljena tovarna testenin, je majhno mesto, ki se s proizvodnjo testenin ukvarja že od 16. stoletja, ko je bila vsaka družina tako ali drugače vključena v to dejavnost. Ko
BIO MOKA mulino marino bio moka BIO MOKA PIEMNOTE ITALIJA BIO ENOZRNICA BIO ENKIR BIO PIRINA MOKA Mulino Marino je najstarejši mlin v Langheju in opravlja mletje žit z naravnim kamnom. Na ta način so mlini za moko Mulino Marino najboljši in najbolj pristni v Piemontu. ZAKAJ BIO Ker “zemlja je utrujena”, zato jo je
mortadella artigianquality bologna BIO ROČNO IZDELANA MORTADELA PRAVA ODLIČNOST JE LE ROČNO IZDELANA MORTADELLA BIO MORTADELLA Mortadela je tako dobro poznan simbol Bologne po vsem svetu, da jo pogosto imenujejo preprosto bolonjska klobasa. Svojo fino, ročno izdelano mortadelo proizvajajo znotraj obzidja tega starodavnega mesta. Njihova odličnost temelji na kratki dobavni verigi, sestavinah najvišje kakovosti, certificiranem
AMARETTI ITALIJANSKI PIŠKOTI perfektni amareti fabbrica del panforte siena ITALIJANSKI MACRONI AMARETTI AMARETTI DI SIENA Tovarna Panforte je kot majhna, a živahna rastlina, ki pogreza svoje korenine v zemljo in kulturo Siene ter iz nje črpa hrano za pridelavo zdravih, očarljivih in visokokakovostnih plodov: “naših” obrtniških pekovskih izdelkov, za katere je vedno poskrbljeno do najmanjše
TUNA FILETI V OLIVNEM OLJU VICENTE MARINO COMARCON ROČNO OBDLANA IN VLOŽENA TUNA TUNA FILETI V OLIVNEM OLJU Kakovost govori sama zase. TRADICIJA OD LETA 1902 Ustvarjati odličnost- Comarcon Od leta 1901 je gospod Santo Marino, ki se je preselil v Baskijo, kmalu ugotovil, da bodo velike izkušnje in tradicija sicilijanskih solinarjev v kombinaciji z
SIR STORICO RIBELLE EX BITTO STORICO PECORINO SARDO OVČJI SIR PECORINO KOZJI SIR CAPRA SARDA MOZZARELLA DI BUFALA CAMPAGNA Izdeluje se iz mleka lastne pridelave: Italija 100% Brez konzervansov ali kakršnihkoli dodatkov, barvil, itd,…
PARMEZAN PARMIGIANO REGGIANO DOP PARMEZAN PARMIGIANO VACCHE ROSSE REGGIANO DOP Zaradi izkušenj je razmerje med maščobo in kazeinom približno 1; zaradi uporabe manj sirišča in več sirotkinega zarodka ter kuhanja skute pri nižji temperaturi kot pri drugih sirih z dolgim zorenjem je sir Parmezan Vacche Rosse mehkejši in slajši za okus ter ohranja vse organoleptične
Specializirano osebje vsak dan nadzoruje celotno tovarno, dobavno verigo in končni izdelek, pri čemer dosledno upošteva veljavne predpise in postopke, opisane v priročniku HACCP. Kemične in multirezidualne analize surovin in končnih izdelkov na vzorcih redno izvajajo zunanji laboratoriji s certifikatom ACCREDIA, ki zagotavljajo natančnost, zanesljivost in gotovost rezultatov.Podjetje ima profesionalne degustatorje, ki v sodelovanju z
pršUt joselito gran reserva 48m 100% de bellota iberico Pršut de bellota iberico najboljši svetovni pršut v ponudbi naše trgovine Pršut Joselito Gran Reserva je pravi kulinarični zaklad. De bellota pata negra pršut. Ta edinstveni izdelek se več kot tri leta suši na popolnoma naraven način v naravnih kleteh podjetja Joselito. Odlikujeta ga očarljiv okus