eitaly trgovina

web trgovina: https://www.eitaly.si

Pogoji nakupa v spletni trgovini so enostavni. Po plačilu se naročeno blago dostavi! Vi ste kupec in mi prodajalec. Podatkov o vas ne zbiramo. Zasebnost je na prvem mestu.

Kupec se z oddajo naročila strinja in sprejema pogoje poslovanja v celoti.

Dostava

Vsa naročila prejeta do 14:00 ure bodo dostavljena naslednji delovni dan med 09:00 in 14:00 uro na navedeni naslov za dostavo. Ob četrtkih se po predhodnem dogovoru lahko dostava opravi med 17:00 in 21:00 uro. Cena dostave za območje Mestne občine Ljubljana ( poštne številke 1000-1199) je enotna in znaša 5€, za širše območje Ljubljane ( poštne številke 1200-1300) je enotna in znaša 7€ za naročila do višine 120€. Dostava za naročila višja od 120€ je brezplačna. Naročilo se lahko dostavi tudi na drugi označen dan, ki ga je potrebno posebej napisati ob naročilu. V kolikor stranka ne zagotovi prevzema na naslovu navedenem za dostavo, je dolžna sama prevzeti izdelke na naslovu za osebni prevzem, najkasneje v naslednjem delovnem dnevu znotraj delovnega časa. Gotovine ne sprejemamo! Vsa naročila morajo biti predhodno opravljena in plačana v spletni trgovini. Naročeno je mogoče naslednji dan po opravljenem naročilu tudi osebno prevzeti po predhodnem dogovoru na naslovu Kotnikova ulica 31 SI-1000 Ljubljana ali v trgovini Vrelo Železna cesta 8a Ljubljana. Po naročilu pošljite sms z vsebino “osebni prevzem” na telefonsko številko 069 707 382. Po prejetem sms-ju vas bomo poklicali, da uskladimo termin prevzema. Delovni čas je od 09:00 do 14:00 zato je osebni prevzem izven delovnega časa mogoče urediti samo po predhodnem dogovoru. Zaradi ohranjanja svežine in kakovosti uporabljamo lastno dostavo.

Skladno z zakonom živil ni mogoče vrniti ali zamenjati!

Za blago, ki ga ni na zalogi in ga želite naročiti je dobavni rok 7-10 dni. Pri artiklu je označeno ali je artikel na zalogi ali je za naročiti ker ga trenutno ni na zalogi. O dostavi le-tega vas bomo obvestili po elektronski pošti in vas poklicali, ko prispe. Dostava je zaradi razvoja logistike mogoča samo na območju Ljubljane. Delamo na razvoju in načrtujemo širitev dostave po celotnem območju Slovenije.

S staranjem siri izgubljajo težo zato prihaja do odstopanja v teži izdelkov.

Siri, ki se režejo ročno iz večjih formatov lahko odstopajo cca +/- 5% od označene teže.

Plačila

Plačila se opravljajo na platformah Stripe in PAYPAL. Plačila so zavarovana s 3D secure protokolom proti zlorabi plačilnih kartic. Podatke o plačilnih karticah uporablja plačilni procesor, šifrirani so in popolnoma skriti s protokoli plačilnih platform. Mi jih ne vidimo, ne zbiramo ali kakorkoli obdelujemo.

Osebni podatki

Vaših osebnih podatkov ne zbiramo, uporabljamo ali obdelujemo. Služijo samo osnovnem namenu obdelave naročila, ki se po zaključku nakupa nepreklicno izbrišejo. Kot ste opazili na naši internetni strani ne sledimo vam in ne obdelujemo vaših podatkov, prav tako ne dovolimo, da bi iskalniki Google in drugi zbirali vaše podatke. Ne uporabjamo sledilnih “piškotkov”. Varovanje podatkov je na naši strani 100%. Zavedati se morate, da absolutne varnosti ni in sami moramo poskrbeti za dodatno varnost. Ne bomo vas “morili” z neštetimi maili in obvestili, ker je to popolnoma neproduktivno in moteče.

Podrobnejše so pogoji poslovanja opredeljeni tukaj. Spremenijo se lahko kadarkoli, brez vnaprejšnjega obvestila, zato priporočamo, da jih preberete ob vsakem obisku spletne strani.

Dobrodošli so vaši predlogi, želje, kritike in pohvale.

Ekipa web trgovine www.eitaly.si

kontaktni naslov: e.trgovina@eitaly.si